Friluftsliv

Friluftsliv er lettere, sjovere og mere sikkert, hvis man har færdigheder og erfaring. Det kan man få ved bare at gøre det, være ude og prøve af, men man kan også tage et kursus. Et forløb hvor læringen går hurtigere med god vejledning/instruktion og i selskab med andre.

Jeg føler mig oftest tryg og sikker, når jeg færdes i naturen.

Når man færdes i byen, hviler ens sikkerhed i andres hænder. Man er afhængig af andres kunnen og deres opmærksomhed eller mangel på samme.

Når jeg padler og er på tur, handler det om min kunnen og min opmærksomhed. I forhold til at få en god oplevelse og komme helskindet hjem.” HM

Friluftsliv

Friluftsliv har givet mig en masse gode oplevelser og erfaringer. Herunder tæller jeg kanoture i Alaska, Canada og en stor del af de svenske og norske elve. Kajakture ved Lofotens og New Zealands kyster, samt ture rundt om Gotland og Saaramaa. Og selvfølgelig ture i Danmark.

Jeg har gennem film, foredrag og 18 års ansættelse som friluftsvejleder ved Københavns Universitet videreformidlet disse erfaringer, samt glæden ved at være i naturen.


Se også under Kurser og Ture for inspiration.

Kurser i friluftsliv og håndværk

Der er mange muligheder med aktiviteter til vands og til lands. Indholdet kan være alt fra lejrliv, snitteaktiviteter, bål og bivuak eller kunsten at padle og meget mere. Kanokram har to shelters med glas i taget til stjernekigning og myggenet for indgangen. Så der er mulighed for overnatning i det fri, hvor alle kan være med. Der tilbydes introduktionskurser og kurser med mere fordybelse. Kurser kan vare fra én til flere dage eller uger. Alle aldersgrupper er velkomne.


I kan være en institution, der vil give børn, unge, beboere eller medarbejdere et kursus, inden I skal på tur. Det kan være fra en dag til flere dage eller en uges varighed. Det kan være firmaer (private eller offentlige), gode venner eller andre, som kunne tænke sig en god friluftsoplevelse.


Lad os udforme et forløb, der er tilpasset jeres behov og ønsker.


Se også under Kurser og Ture for inspiration.

Stik padlen i vandet

og tag kontakt


© copyright 2020 l Kanokram.dk